Vi lukker desværre Osteklokken

Osteklokken Silkeborg blev etableret den 26. marts 2022 - med ønsket om at bevare en specialbutik for kvalitetsoste til glæde for Silkeborgenserne.

I dag, fire måneder efter, er regnskabet gjort op. Kort efter etableringen oplevede vi store prisstigninger på råvarer og produktion, ligesom det generelle omkostningsniveau er røget i vejret.

Samtidig har vi ikke været i stand til at øge omsætningen, sådan som vi havde håbet på, hvilket alt i alt bevirker en alt for lav indtjeningsevne, som sammenholdt med øgede omkostninger betyder, at forretningen giver underskud. Desværre har vi ikke tiltro til at kunne vende denne udvikling indenfor en overskuelig tidshorisont, og vi må derfor meddele at Osteklokken Silkeborg lukker i løbet af august.

Ophørssalg

Al skæreost er udsolgt, men der er stadig oste (især forskellige goudaer), marmelader, pesto, sennep, kiks og andet tilbehør at komme efter - og vi kvitterer overfor de gode og loyale kunder, som Osteklokken har haft, med at sælge ud af varelageret med 50% rabat på alle varer i butikken - så længe lager haves. Rabatten fratrækkes købet ved kassen.

Tak til gode kunder

Der skal lyde en stor tak for opbakningen fra de kunder, der har besøgt os gennem de 4 måneder, vi har været på Navervej. Der er trods alt mange, der stadig ser fordelene i at bevare byens specialbutikker !

Mange hilsner Torben & Charlotte